Bagels & Beans Den Bosch opnieuw finalist AD koffietest

Datum: oktober 23, 2012

Van de 102 bezochte zaken scoorde Bagels & Beans Den Bosch op alle punten een 9,5. Een geweldige score! Hiermee kwamen ze uit op de derde plaats. De koffie van Bagels & Beans Den Bosch blijkt van zeer stabiele kwaliteit, in 2007 was de vestiging eveneens genomineerd en kwam toen als winnaar uit de bus.

Consequent koffie schenken van de hoogst haalbare kwaliteit, dat is al jaren een van de doelen van Bagels & Beans. Dat dit doel behaald wordt blijkt wel uit de vele gasten die altijd weer trouw terugkomen. De smaakvolle koffie van Bagels & Beans bleef evenmin onopgemerkt tijdens de AD Koffietest 2012. De vestiging in Den Bosch kwam als derde van heel Nederland uit de bus en het was niet voor het eerst dat ze genomineerd werden.

De AD Koffietest, in 2002 in het leven geroepen door het Algemeen Dagblad en tot 2008 een jaarlijkse happening, werd dit jaar opnieuw uitgevoerd. Reden daarvoor was de toenemende belangstelling van lezers voor koffieproducten. Het Centrum voor Smaakonderzoek in Wageningen voerde de test uit. Zorgvuldig werd er geproefd van de koffie, espresso en cappuccino. De keurmeesters oordeelden streng over onder andere smaakbalans, sterkte, geur en de temperatuur. Bij de cappuccino was ook de smaak van de melk en de kwaliteit van het melkschuim van belang.

De winnende ondernemers Sietse van den Berg en Laurens Dekkers zijn erg blij met deze uitslag. Zij zijn al jaren bijzonder gepassioneerd bezig met alle aspecten rondom koffie. Zo hebben ze beide de koffieplantage in Panama bezocht waar de bonen van de Bagels & Beans koffie vandaan komen, zodat zij met eigen ogen konden zien met hoeveel zorg en liefde die daar worden geteeld. De uitslag van de AD Koffietest beschouwen ze als een enorme waardering en aanmoediging om volgend jaar opnieuw hoog te scoren.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.