Bagels and Beans opent vestiging op IJburg

Datum: februari 15, 2012

Onlangs opende Bagels & Beans een nieuwe vestiging in IJburg, de nieuwe stadswijk aan de oostkant van Amsterdam. 6 eilanden waar zo’n 45.000 Amsterdammers gaan wonen. Op dit moment wonen er al ruim 15.500 mensen. De bewoners van IJburg zijn enthousiast over de komst van Bagels & Beans. Franchisenemer van deze vestiging is Jennifer Inarda: “We hebben positieve reacties gehad van bewoners die naar de opening uitkijken en aanmeldingen van mensen die ons willen helpen. Dit geeft je als franchisenemer een fijn gevoel, dat je kunt doen waar mensen blij van worden.” De eerste Bagels & Beans werd in januari 1996 geopend aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Inmiddels telt de formule 48 vestigingen, waaronder 1 in Duitsland.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bagels-and-Beans-opent-vestiging-op-IJburg.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.