Baderie M&O Techniek is Baderie van het jaar

Datum: september 25, 2012

Maandagavond 17 september jl. is Baderie M&O Techniek benoemd tot ‘Baderie van het jaar 2011’. Het nieuws werd bekendgemaakt door juryvoorzitter Albert Top tijdens een speciale, feestelijke bijeenkomst met alle vestigingen van Baderie. Jeroen Valk, directeur Baderie: ‘Elk jaar kiest Baderie de ‘Baderie van het jaar’. Hiermee willen wij onze waardering laten zien voor het harde werken in het afgelopen jaar.’

Elk jaar worden drie ondernemers genomineerd en kiest een deskundige jury de winnaar. De onafhankelijke jury bestond dit  jaar uit Joop Gerards – architect, Albert Top- algemeen directeur van reclamebureau Crossmarks en Kees Hoendervangers – directeur van advies- en trainingsbureau Mandev. 

Baderie M&O Techniek benoemd tot Baderie van het Jaar 2012.

Voor de titel ‘Baderie van het jaar 2011’ waren drie Baderie vestigingen genomineerd: Baderie M&O Techniek te Wormer, Baderie Smit te Utrecht en Baderie Leenen te Someren. De jury heeft de drie vestigingen beoordeeld op omzetstijging, uitstraling showroom en interieur, het offerte- en ordertraject, opvolging formule en klantwaardering.

Baderie Smit kwam met slechts enkele punten verschil op de tweede plaats en Baderie Leenen eindigde als derde. Baderie M&O Techniek is benoemd als winnaar omdat zij naast de verzorgde uitstraling van de winkel ook de strategie en het verkoopproces uitstekend geïntegreerd hebben in het hele team. Een goede prestatie van alle medewerkers van Baderie M&O Techniek, zij namen dan ook vol trots de oorkonde in ontvangst.

Bron: IGM Holding

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.