Bad in Beeld verwelkomt twee vestigingen

Datum: januari 29, 2013

Het afgelopen jaar heeft Bad in Beeld een mooi aantal vestigingen mogen verwelkomen. Deze stijgende lijn zet in het begin van 2013 door. ‘Het nieuwe jaar begint goed voor ons door het aansluiten van twee nieuwe vestigingen. We kunnen constateren dat er in de markt behoefte is aan onze manier van samenwerken en ondersteuning, ’ aldus Bad in Beeld formulemanager Marjolein Gerritsma.

Nieuwe vestigingen
Installatiebedrijf Wiel Coolen en Bad-en Keukenstudio Dammers zijn de twee vestigingen die zich aansluiten bij Bad in Beeld. Installatiebedrijf Wiel Coolen is een allround installatiebedrijf waar de consument terecht kan voor sanitair, tegels, CV ketels, airco, ventilatie, waterleidingen en duurzame technieken. De vestiging Bad- en Keukenstudio Dammers past de komende maanden de showroom aan door onder andere nieuwe badkameropstellingen te realiseren. Marjolein Gerritsma: ‘De samenwerking met beide vestigingen is ingegaan per 1 januari jl. We heten beide bedrijven van harte welkom bij Bad in Beeld en verheugen ons op  een prettige samenwerking.’

Bron: Bad in Beeld

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.