Bad in Beeld verwelkomt nieuwe vestiging

Datum: oktober 9, 2013

Het familiebedrijf Middelkoop Keukens en Sanitair in Culemborg is als nieuwe vestiging aangesloten bij Bad in Beeld. ‘Met onze persoonlijke aanpak, benadering en service onderscheiden wij ons. Afspraak is afspraak; zonder onverwachte tegenvallers of onduidelijkheden. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Deze mentaliteit zien we ook terug bij Bad in Beeld als franchiseformule en dat geeft een wederzijds gevoel van vertrouwen,’ aldus eigenaar Hans Middelkoop. 

Alles onder één dak

In de winkel van ruim 3500m2 presenteert Middelkoop een compleet assortiment A-merken op het gebied van keukens, badkamers en interieur. Dit jaar viert zij haar 80-jarig jubileum. ‘Daarbij mogen wij ook de titel “Keukendetaillist van het Jaar” voeren. Dat we als dé keukenzaak van Nederland ons 80-jarig bestaan mogen vieren maakt het een bijzonder jaar,’ vult Hans Middelkoop aan.    

Over Bad in Beeld

Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de ondernemer ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 8 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen zoals actieposters heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.