Bad in Beeld PUUR! opent tweede vestiging

Datum: juli 12, 2012

Zaterdag 14 juli opent PUUR! Sanitair & Tegels haar tweede vestiging in Wolvega. Exact twee maanden geleden is gestart met het opbouwen van de showroom. Franchiseformule Bad in Beeld geeft franchisenemer Dedmer de Groot de ruimte om zijn concept PUUR! Sanitair & Tegels op te bouwen en ondersteunt hem hierbij op marketing- en productniveau.

Dedmer de Groot heeft ruime ervaring in het opzetten van een goed draaiende showroom. In het verleden heeft hij namelijk de showroom van de eerste vestiging in Bolsward opgebouwd. Voorheen heette deze vestiging Bad in Beeld Bolsward, maar gaat nu verder onder de nieuwe naam PUUR! Sanitair & Tegels. Dedmer de Groot: ‘PUUR! Sanitair & Tegels heeft een geheel eigen uitstraling ontwikkeld en de samenwerking met Bad in Beeld sluit hier goed bij aan. Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit”. Dit is voor ons een keiharde doelstelling waar wij elke dag hard voor werken om het waar te maken.’

Het is een drukke periode voor franchisenemer Dedmer de Groot: ‘Voorlopig zal het ook nog wel druk blijven. Door de huidige crisis is het juist belangrijk om je als ondernemer te laten zien. Daarom ben ik druk bezig met lokale marketing. Bad in Beeld biedt mij hierin goede ondersteuning en daar heb ik veel profijt van.’

Bron: Bad in Beeld

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.