Bad in Beeld Johan Seggers opent haar deuren

Datum: juni 7, 2012

Bad in Beeld Johan Seggers heeft haar deuren sinds 1 juni jl. geopend voor publiek. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de showroom. De inrichting van de showroom is volgens het concept van Bad in Beeld.

Franchisenemer Johan Seggers werkt al jaren in de sanitairbranche: ‘Ik ben zeer blij en trots met de start van ons eigen sanitair bedrijf. Het zijn moeilijke tijden voor ondernemers en juist daarom is het belangrijk om te kiezen voor een professionele franchiseorganisatie. Bad in Beeld biedt mij als franchisenemer de juiste ondersteuning. Zo heeft de franchiseformule een sterk pakket aan marketingmiddelen.’

Het team van Bad in Beeld Johan SeggersOp vrijdag 15 en zaterdag 16 juni viert Bad in Beeld Johan Seggers haar opening. Tijdens deze dagen profiteren consumenten van allerlei scherpe acties. Op vrijdag 15 juni is de showroom geopend van 14.00 – 20.00 uur en op zaterdag 16 juni van 10.00 -16:00 uur.

Bij Bad in Beeld Johan Seggers kan de consument terecht voor tegels en sanitair. Daarnaast verzorgt de vestiging ook de benodigde aanpassingen in de badkamer. Zo verzorgt zij de installatie van CV ketels, installeren elektra en realiseren bouwaanpassingen, zoals het plaatsen van een dakraam.

Bron: Bad in Beeld

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.