Autoglaz opent vestiging in Enschede

Datum: oktober 23, 2012

Op 1 oktober heeft ruitschadeketen Autoglaz haar netwerk uitgebreid met een vestiging in Enschede. Piet Kusters is zijn bedrijf gestart aan de Kalimantanstraat. “Via ex-collega Engelbert Groothuis, eigenaar Autoglaz De Veluwe in Elburg, ben ik in contact gekomen met Maxim Bakker. Ook een voormalig collega en nu franchisemanager bij Autoglaz. Zij hebben mij geënthousiasmeerd over Autoglaz en zagen dat ik gedreven was om zelfstandig ondernemer te worden. Het zit me in het bloed; mijn vader, broer en dochter zijn alle drie zelfstandig ondernemer. Autoglaz speelt in op de veranderende markt en wil de klant echt ontzorgen. Dat ik zelfstandig ondernemer word, maar dan wel ondersteund op het gebied van marketing, sales en ict, spreekt me aan. Ik verwacht dat ik een grote bijdrage kan leveren, mede doordat ik ervaring heb in het opbouwen van een bedrijf dat nog jong is”, vertelt Piet Kusters. Kusters wordt bijgestaan door zijn vrouw Gerda. Zij gaat de administratie op zich nemen en wordt de receptioniste van het bedrijf.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Autoglaz-opent-vestiging-in-Enschede.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.