Autoglaz opent vestiging in Ede

Datum: juni 17, 2012

Op 8 juni ondertekenden Maxim Bakker, franchisemanager van Autoglaz Nederland en Dennis Jansen het franchisecontract voor de 17e vestiging van Autoglaz. Per 1 augustus gaat deze ruitschadehersteller van start als Autoglaz Ede. Autoglaz Ede is gevestigd aan de Hoorn 72. Vanaf dit adres biedt Jansen zakelijke- en particuliere klanten een dienstenpakket op het gebied van autoruitschadeherstel.

Autoglaz is een van de jongste formules van The Alwaysbemobile Company. Maxim Bakker: “Wij zijn erg blij dat Dennis zich als zeer ervaren specialist heeft aangesloten bij Autoglaz. Met ruim 23 jaar ervaring in de ruitschadeherstelbranche kent Dennis alle facetten van de markt. Het is plezierig om met mensen te werken die zo gepassioneerd zijn als hij.“

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Autoglaz-opent-vestiging-in-Ede.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.