Autoglaz groeit naar 16 vestigingen

Datum: april 5, 2012

Op vrijdag 30 maart ondertekenden Maxim Bakker, franchisemanager van Autoglaz Nederland en Rob de Hek, eigenaar van Autoschade de Hek uit Hardinxveld-Giessendam, het franchisecontract voor de 16e vestiging van Autoglaz. Per 4 juni gaat deze schadehersteller verder als Autoglaz Hardinxveld-Giessendam. Autoglaz Hardinxveld-Giessendam is gevestigd aan de Ambachtstraat. Vanaf deze locatie verzorgt de vestiging ruitschadeherstel en herstel van carrosserieschade voor automobilisten. Bij Autoglaz Hardinxveld-Giessendam kunnen klanten terecht voor reparatie of vervanging van autoruiten en ook voor het tinten daarvan. Autoglaz is de een van de jongste kwaliteitsformules van The Alwaysbemobile Company. Maxim Bakker: “Wij zijn blij dat Rob de Hek wil meegroeien met Autoglaz. Rob heeft bijna 25 jaar ervaring in de schadeherstelbranche en is een waardevolle aanvulling op het team van ondernemers die allemaal staan voor kwaliteit en service.”

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Autoglaz-groeit-naar-16-vestigingen.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.