Australian vergroot haar markt

Datum: november 28, 2012

Australian, bekend van premium biologisch ijs, chocolade en koffiesoorten, vergroot haar markt. Vorige week is de verkoop gestart van premium biologische en verantwoord ingekochte koffie en cacao bij Albert Heijn. Jumbo, groothandels TerraSana en Sligro Food Group volgen de komende weken. De herkomst van Australian Premium Coffee is te traceren via een unieke code op iedere verpakking. Op de site van Australian kan de consument met deze code opzoeken waar de vers gebrande koffie vandaan komt. Australian heeft diverse vestigingen in Nederland en 1 in Duitsland.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://www.franzine.nl/2012/48.html#australian

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.