Arron Group eerste franchise organisatie in Nederland met opinionmeter

Datum: september 25, 2012

Arron Group is gestart de tevredenheid van geleverde diensten, producten en service, aan klanten, te meten door middel van Opinionmeter. Hiermee is Arron Group de eerste franchise organisatie in Nederland dat met deze formule te werk gaat. Opinionmeter International is vanuit de Verenigde Staten al ruim 40 jaar actief op het gebied van onderzoek en breekt nu ook door in de Benelux. Binnen de franchise en foodservice branche heeft Arron Group de primeur.

Opinionmeter
“Wij zijn blij met het toevoegen van Arron Group aan ons portfolio. Daar waar klanten intensief beleven, is onze dienstverlening het beste inzetbaar. Tegenwoordig worden organisaties te snel be- of veroordeeld via Social Media zoals twitter, of beoordelingssites en krijgen organisaties niet (meer) of te laat de gelegenheid om te reageren. Wij bieden onze klanten de gelegenheid om meningen “Real Time” te verzamelen en direct daarop richting klanten actie te kunnen ondernemen. aldus Victor Pardaans, Directeur Opinionmeter voor de Benelux.

Opinionmeter is expert op het gebied van klanttevredenheidsonderzoek via mobiele apparatuur. Het is te gebruiken door een brede range van smartphones en tablets. “Plaats een QR code waar u maar wilt in uw organisatie of gebruik onze App en laat uw klanten ‘Real Time’ feedback geven”, voegt Pardaans toe.

Kwaliteit
Arron Group doet er alles aan om de klanttevredenheid en kwaliteit direct te kunnen meten. “Wanneer iemand niet tevreden is over de beleving van bijvoorbeeld een kopje koffie of een vers belegd broodje in de Gezonde Schoolkantine, dan vinden wij het belangrijk om dit te weten. Opinionmeter sluit hier perfect op aan”; aldus Arno Weerwag, Operationeel Directeur van Arron Group.

Bron: Arron Group

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.