Arjan Janssens volgt Henk van Middelaar op bij Flynth Franchise Amersfoort

Datum: januari 14, 2013

Op 1 januari is Henk van Middelaar na ruim 40 jaar werkzaam geweest te zijn bij Flynth (en zijn rechtsvoorgangers) met pensioen gegaan. Arjan Janssens (47) volgt hem op. De directie van Flynth Franchise bestaat per die datum uit 3 personen: Martin van den Berg, Ruud de Keijzer en Arjan Janssens. Janssens is Foodspecialist en wordt vestigingsdirecteur van Flynth Franchise in Amersfoort. In maart 2012 heeft Bureau Jaade, waarvan Arjan Janssens mede-eigenaar was, zich al aangesloten bij Flynth omwille van de continuïteit en verdere optimalisering van de dienstverlening aan hun klanten. De specialisten van Bureau Jaade brengen expertise in op het gebied van advisering en administratieve dienstverlening aan ondernemingen in de foodretailbranche die aangesloten zijn bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, Spar en Plus. Flynth Franchise heeft vestigingen in Amersfoort, Den Bosch en Zwolle.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Arjan-Janssens-volgt-Henk-van-Middelaar-op-bij-Flynth-Franchise-Amersfoort.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.