Anytime Fitness start club in de Achterhoek

Datum: juni 18, 2012

Anytime Fitness heeft weer een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen. John en Saskia Kolthoff hebben een licentie getekend om een Anytime Fitness club te starten in de Achterhoek. Dit is voor John een droom die uitkomt, omdat hij graag andere mensen op weg wilt helpen naar een gezondere levensstijl.

Ook zijn vrouw (als pilates-instructrice) en zijn zoon (als fitnessinstructeur) hebben een echte passie voor de branche. John zal samen met een aantal andere franchisenemers ook meteen de Anytime Fitness opleiding in juli volgen in Minneapolis.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_juni_2012.htm#anytime_achterhoek

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.