Anytime Fitness opent in Rotterdam

Datum: juni 27, 2012

Anytime Fitness heeft wederom een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen. Michel Gonlag en Wendy Jhonson hebben een licentie getekend om een Anytime Fitness club te starten in de regio Rotterdam. Michel en Wendy zullen deze week direct de opleidingsweek in Amerika bijwonen om daarna hun zoektocht naar een geschikte locatie te starten.

Anytime Fitness is het grootste fitness-franchise concept ter wereld, waarbij gemak het uitgangspunt is. Momenteel heeft de formule wereldwijd meer dan 1850 clubs. In Nederland is de formule sinds vorig jaar zomer gestart in Susteren. Het doel is om binnen tien jaar 150 vestigingen in Nederland te openen en 50 in België.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_juni_2012.htm#franchise_anytime

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.