Anytime Fitness opent in Geleen

Datum: november 27, 2012

Afgelopen maandag heeft Anytime Fitness de 7de club in Limburg geopend in Geleen. Anytime Fitness is gebaseerd op het creëren van gemak voor zowel de leden als voor de eigenaar. Anytime Fitness franchisenemers kunnen rekenen op intensieve begeleiding en kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk, effectieve marketing materialen en club tools. Daarnaast spreekt het ook veel geïnteresseerden aan dat franchisenemers bij Anytime Fitness ook veel flexibeler zijn aangezien een vestiging ook eenvoudig op afstand aan te sturen is.

Anytime Fitness is trots dat de franchise binnen 1,5 jaar nu 7 clubs heeft kunnen openen in Limburg en de eerste club buiten Limburg zal as maandag in Neede geopend worden! Daarnaast staan begin 2013 de openingen van Anytime Fitness clubs in oa Amsterdam, Emmeloord, Goor en Maastricht op de planning.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_27_november_2012.htm#anytimegeleen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.