Anytime Fitness opent de 2000ste club in Neede

Datum: december 4, 2012

Onlangs heeft Anytime Fitness hun 2000ste club geopend in het Gelderse Neede. Zelfs de regionale media, zoals TV Gelderland, heeft hier aandacht aan besteedt. Naast de 1700 clubs in Amerika, het land van oorsprong, telt Nederland er zelf nu 8. Van deze 8 liggen er 7 in Limburg, de vestiging in Neede is dus de eerste buiten Limburg.

Anytime Fitness is een franchiseformule die zich richt op het makkelijk en toegankelijk maken van fitness. Dit is namelijk de enige formule die 24 uur per dag, de hele week, hun vestigingen toegankelijk maakt voor hun leden. 

Naast deze opening staan er voor 2013 nog meer opening in het vooruitzicht. Zo mag men vestigingen verwachten in Amsterdam, Emmeloord, Goor en Maastricht.  De formule bouwt dus goed door en is erg trots op het behaalde succes van de afgelopen tien jaar.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#anytimefitness 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.