Anytime Fitness 6e plek Top 500 franchiseconcepten

Datum: december 18, 2012

Anytime Fitness Club is opgeklommen naar de 6e plaats in de top 500 van franchiseconcepten. Vorig jaar stond Anytime Fitness op de 11e plaats. Hiermee de franchiseconcepten McDonald’s en Pizza Hut ingehaald in de ranking door Anytime Fitness.

Entrepreneur Magazine stelt deze top 500 jaarlijks samen. Voor het samenstellen va deze lijst wordt onder andere gekeken naar financiële stabiliteit, de grootte van het franchise concept en de groei van het concept. Anytime Fitness heeft meer dan 1800 vestigingen wereldwijd. Deze zijn gevestigd in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Mexico, Japan, Polen, Qatar en Nederland.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_december_2012.htm#anytimefranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.