Anne&Max opent vestiging in Leiden

Datum: december 18, 2012

Medio januari opent Anne&Max haar vierde vestiging, gelegen aan het Gangetje 2 te Leiden. Op deze monumentale plek in de binnenstad van Leiden zal Anne&Max haar gasten verwelkomen voor ontbijt, koffie, lunch en High tea.

Anne&Max is zeer verheugd zich te kunnen vestigen in een stad met zoveel historie. De nieuwe vestiging aan het Gangetje bevindt zich in een prachtig hoekpand met grote ramen en is gelegen aan een van de drukste wandel- en fietsroutes van Leiden; een ideaal afspreekpunt.

Artist Impression Anne&Max vestiging Leiden.Anne&Max heeft een zorgvuldige afweging gemaakt voor de inrichting van deze bijzondere locatie waarin ook de geschiedenis een plaats krijgt. Naast grote stoelen voor de ramen om te kunnen genieten van het uitzicht en handige werkplekken voor ‘thuiswerkers’ en ZZP-ers is er in samenwerking met het Regionaal Archief Leiden een muur ingericht om de historie van de locatie en de stad te belichten.

‘Het is voor Anne&Max van groot belang om betrokken te raken bij de Leidse gemeenschap en we hopen met deze vestiging een goede bijdrage te kunnen leveren aan de buurt en een echte huiskamer te worden voor haar bewoners.’
De vestiging in Leiden zal geleid worden door de franchisenemer Sander van Bentem. Sander is een ervaren horecaman die met deze nieuwe Anne&Max vestiging zijn droom werkelijkheid ziet worden om een bijzondere dagzaak in Leiden te voeren.

Over Anne&Max
Anne&Max is een Freshfood&Coffeecafé met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Je kunt er 7 dagen per week terecht voor een ontbijt, koffie en thee, taart, lunch en High tea.

Bij Anne&Max is alles vers en met veel vakliefde bereid. Anne&Max hecht veel waarde aan de sfeer, goede producten en vriendelijk personeel. In een wereld die steeds groter lijkt te worden zijn veel mensen op zoek naar moderne varianten van ‘oude waarden’, namelijk geborgenheid, gezelligheid, en oprechtheid. De namen Anne en Max staan symbool voor deze waarden.

Bron: Anne&Max

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.