Amsterdamse stadswinkels Spar

Datum: maart 12, 2013

Supermarktformule Spar opent in Amsterdam drie tot vier nieuwe stadswinkels. Daarnaast worden drie bestaande vestigingen van Spar omgebouwd tot citystores.

“We hebben onlangs zo’n winkel geopend op de Zorgboulevard Rotterdam, maar ook op het stationsplein in Schiedam. In september gaan we open in Nieuw Babylon in Den Haag. En Spar gaat vanuit lokale vestigingen een internetsuper beginnen die boodschappen thuisbezorgt”,  aldus algemeen directeur Sjaak Kranendonk van Spar Holding. De Spar citystores bieden voornamelijk meeneem producten aan op een relatief klein oppervlak. De service van deze ‘stadswinkels’ is voornamelijk gericht op passanten die snel willen lunchen, ontbijten en boodschappen doen. In het assortiment zal veel ruimte zijn voor kant-en-klaarmaaltijden, drogisterijartikelen, gemaksproducten en zelfzorggeneesmiddelen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_maart_2013.htm#spar

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.