AMS op Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem

Datum: februari 8, 2012

De Evenementenhal in Gorinchem is tijdens de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem hét trefpunt waarondernemers en relaties in de tuinbouwsector elkaar ontmoeten. AMS Agricultural Maintenance Support ontbreekt daarbij natuurlijk niet als hét aanspreekpunt voor totale hygiëne in de agrarischesector. Behalve als expert in kostenbesparende milieu-, mens-, en materiaalvriendelijke oplossingenvoor onderhoudsvraagstukken in de land- en tuinbouw, presenteert AMS zich op de beurs ook alstoonaangevende franchisegever.

AMS maakt er werk van om actief en betrokken de klant op te zoeken en antwoord te geven op degroeiende vraag naar hoogwaardige onderhoudsmiddelen. Door de klant- en vraaggerichte service eneen goede kijk op vraagstukken in de sector groeit AMS. Om landelijk de service en hoogwaardigekwaliteit te kunnen garanderen en de branche in het hele land te laten profiteren van de voordelen vandie oplossingen, zoekt AMS nog franchisenemers voor diverse rayons in Nederland.

Franchisenemers
“Tijdens bedrijfsbezoeken horen we vaak medewerkers van agrarische bedrijven die geïnteresseerdzijn in de nieuwste ontwikkelingen”, vertelt René van AMS. “Ondernemende mensen die meer willendan alleen opdrachten uitvoeren en daarvoor een standaard salaris ontvangen. Dat zijn precies demensen die wij zoeken. Als zo’n iemand meer wil verdienen door een stapje meer te zetten, is eeneigen zaak de ideale manier. Dan is franchise de samenwerkingsvorm die veel uit handen neemt voorde toekomstige ondernemer. Potentiële franchisenemers die die ambitie delen, zijn meer dan welkomom tijdens de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem informeel in gesprek te gaan met AMS. “Dat hoevenniet per definitie mensen uit de agrarische sector te zijn”, voegt René toe. “Ook mensen die hetverkoopvak goed willen leren of zelfs willen uitgroeien tot een topverkoper, zijn welkom. Iedereen metambitie, inzicht en interesse voor onze branche, werkwijze en producten kan een geschikte kandidaatzijn.”

Franchise keurmerk
Omdat AMS de formule uit wil rollen over tien rayons in heel Nederland, heeft de formule zich in 2010objectief laten toetsen door het Franchise Keurmerk en het predicaat ‘initiële beoordeling’ behaald. Ditcertificaat toont aan dat binnen de organisatie alle gehanteerde documenten en procedures volledig inorde zijn en op de juiste wijze gehanteerd worden. Hiermee is AMS zichtbaar klaar om landelijk uit tegroeien tot hét aanspreekpunt voor hygiëneproblemen in de moderne land- en tuinbouw. Uiteraard zijngeïnteresseerde en ondernemende kandidaten die toe zijn aan meer zelfstandigheid en hogereverdiensten van harte welkom bij de stand van AMS voor meer informatie.

Bron: AMS Agricultural Maintenance Support

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.