AMI opent vijf nieuwe vestigingen

Datum: januari 15, 2013

AMI kappers opent binnenkort vijf nieuwe vestigingen. Deze komen in De Bilt, Hardenberg, Bussum, Houten en Lent. De bouw van de vestiging in De Bilt is reeds begonnen. Naar verwachting zal De Bilt medio februari een nieuwe sfeervolle vestiging van Ami Kappers rijker zijn.

AMI Kappers is al meer dan 40 jaar een bekende in de kapperswereld. Service naar de klant staat voor alle AMI Kappers centraal. Elke klant krijgt een kopje koffie en een gratis tijdschrift. Pony knippen en nekharen scheren is voor AMI klanten gratis. AMI Kappers vindt haar oorsprong in Borculo, waar het begon als kappersbedrijf Haarmode Dinie. Nu is AMI uitgegroeid tot een succesvolle formule en heeft ruim 70 kapsalons in voornamelijk midden noord en oost Nederland.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#amikap

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.