Ambiorix opent eerste franchise vestiging

Datum: januari 20, 2013

In het Belgische Hasselt wordt de eerste Ambiorix vestiging geopend. In Brussel en Antwerpen zijn al twee Ambiorix vestigingen. In tegenstelling tot deze zelfstandige vestigingen zal in Hasselt geopereerd worden onder franchise vlag.

De familie Weyens-Quetin is al drie generaties actief in schoenen en lederwaren en zal ook deze flagship store runnen. “We mochten in Hasselt niet ontbreken. Hasselt is een belangrijk commercieel centrum, waarvan de aantrekkingskracht tot ver buiten de provincie reikt”, aldus Peter Vavedin van Ambriorix. De inrichting van het pand zal door de Hasseltse architect Vittorio Simoni worden gedaan. De opening van de winkel staat gepland voor maart 2013.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#ambiorix

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.