Albert Heijn to go Amsterdam test zelfscan

Datum: augustus 7, 2012

Albert Heijn test in haar AH to go-vestiging aan het Zuidplein in Amsterdam sinds 2 weken een nieuw zelfscansysteem: scan to go. Een primeur voor de eerder dit jaar vernieuwde winkelformule, meldt Out of Home Shops. Bij de zelfscankassa geeft AH to go per brochure de volgende uitleg aan haar klanten: ‘De zelfbedieningskassa is overgegaan op betaling via pin. Het is nu voor iedereen mogelijk zelf producten te scannen en direct af te rekenen met een pinpas.’ Het scan to go zelfscansysteem van AH to go is een test die volgt op een eerder pilot in dezelfde winkel waarbij consumenten met een chipkaart op hun mobiele telefoon kunnen betalen. Volgens AH verloopt deze test naar tevredenheid. De vestiging zelf is binnen AH to go min of meer ook een pilotvestiging. In het voorjaar was het de eerste winkel die is verbouwd naar de nieuwste maatstaven van AH to go.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Albert-Heijn-to-go-Amsterdam-test-zelfscan.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.