Albert Heijn stelt limiet aantal winkels in voor franchisenemers

Datum: november 12, 2012

Franchiseconcern Albert Heijn heeft bekend gemaakt dat in de toekomst franchisenemers maximaal drie winkels mogen exploiteren. De franchiseformule heeft namelijk problemen met de uitbreidingsdrang van sommige franchisers. Franchisenemers die nu al meer dan drie winkels in beheer hebben mogen deze winkels gewoon blijven exploiteren.
Albert Heijn is al geruime tijd in onderhandeling geweest met de franchisenemers. Sommige franchisenemers bezitten meer dan tien fillialen en behoren daarmee tot de rijkste 500 mensen in Nederland. In het begin van de onderhandelingen waren er wat tegenstribbelingen van de franchisers, maar ze zijn uiteindelijk toch akkoord gegaan.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#albertheijn

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.