Albert Heijn opent Pick Up Points in Tilburg en Naarden

Datum: december 18, 2012

Afgelopen donderdag en zaterdag opende Albert Heijn 2 Albert Heijn Pick Up Points in Tilburg en in Naarden. Online bestelde boodschappen kunnen op een moment dat de klant het beste schikt gratis opgehaald worden bij de Pick Up Points. Eind vorig jaar maakte Ahold haar online groeiambitie bekend. De kern van deze ambitie is de verbreding van online diensten voor klanten. De introductie van het Albert Heijn Pick Up Point is een belangrijke stap in het realiseren hiervan. Op 1 november opende het eerste Pick Up Point in Heemstede.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Albert-Heijn-opent-Pick-Up-Points-in-Tilburg-en-Naarden.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.