Albert Heijn grootste formule van Nederland

Datum: december 18, 2012

Zowel op basis van het aantal vestigingen als op basis van het winkelvloeroppervlak is Albert Heijn de grootste supermarktformule van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van Locatus voor de jaarlijkse Top Honderd van Vastgoedmarkt. De marktleider heeft 935.219 vierkante meter verkoopoppervlak en is daarmee nummer 1 van alle (ook niet-supermarkt) formules van Nederland. Op basis van het aantal verkooppunten is Albert Heijn de enige supermarkt in de top-10 van de Formule Top 100. Albert Heijn heeft 776 vestigingen en moet daarmee enkel Rabobank (1) en Kruidvat (2) voor zijn derde plek dulden.

In de top 10 op basis van het aantal vestigingen zijn onder andere de grote formules HEMA, Blokker en Gall & Gall te vinden. In de top-10 op basis van winkeloppervlak zijn de grote formules V&D, Jumbo en C1000 te vinden. Voor een overzicht van de top-10 en top-100 op basis van het aantal vestigingen klik hier. Voor een overzicht van de top-10 en top-100 op basis van winkelvloeroppervlak klik hier.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_december_2012.htm#albertheijnfranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.