Albert Heijn en bol.com introduceren afhaalpunt

Datum: november 14, 2012

Albert Heijn en bol.com introduceerden vorige week een eerste gezamenlijke service. Klanten kunnen hun bol.com bestelling niet alleen laten bezorgen op een adres naar keuze, maar ook bij Albert Heijn. Daar kunnen zij hun bestelling afhalen. Op dit moment is in 59 Albert Heijn-winkels een bol.com afhaalpunt aanwezig bij de servicebalie, waaronder in alle AH XL-winkels en in een winkel in België. De komende periode wordt bekeken of deze 59 afhaalpunten voldoen aan de wensen van klanten. In 2013 krijgt een groot deel van de overige Albert Heijn-winkels ook een bol.com afhaalpunt.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Albert-Heijn-en-bolcom-introduceren-afhaalpunt.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.