Al 10 franchisenemers actief voor Amediators

Datum: oktober 24, 2014

Met trots maakt mediation formule Amediators bekend dat de eerste 10 franchisenemers actief zijn. Hiervan zijn er inmiddels 7 gecertificeerd (landelijk erkend) als Mediator. Ondertussen heeft de franchisegever, tijdens de laatste meeting van 20 oktober j.l. bij Hotel van der Valk in Tiel, een plan de campagne voor de toekomst gepresenteerd over de wijze waarop Amediators de markt gaat benaderen. Franchisegever Kick Ligthart wist de clubFormule Amediators: mijlpaal eerste 10 franchisenemers een feit. Bron: FranchiseFormules.NL enthousiast te maken voor de nieuwe tools die de formule aanbiedt om actief te kunnen gaan netwerken.

Meer informatie in het formuleprofiel op deze website.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.