Ahold verhuist hoofdkantoor naar Zaandam in 2013

Datum: oktober 8, 2012

Ahold maakte eind september bekend dat het hoofdkantoor naar Zaandam zal verhuizen, naar verwachting in het 2e kwartaal van 2013.  Het hoofdkantoor, met de Raad van Bestuur en ongeveer 150 medewerkers, verhuist naar het gebouw van Ahold aan de Provincialeweg in Zaandam. Dat is ook de vestiging waar het management en ondersteuning van Ahold Europe, Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en albert.nl is ondergebracht. “De verhuizing stelt ons in staat om nauwer samen te werken en kosten te besparen”, zegt Dick Boer, CEO van Ahold. “In Zaandam profiteren we van de co-locatie met onze collega’s van Ahold Europe. Tegelijkertijd blijven we dichtbij Amsterdam en Schiphol gevestigd. Wij zijn de stad Amsterdam dankbaar voor 8 jaar gastvrijheid”, zei Boer.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Ahold-verhuist-hoofdkantoor-naar-Zaandam-in-2013.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.