Agricultural Maintenance Support (AMS) lanceert nieuwe website

Datum: maart 24, 2013

AMS ontwikkelt, produceert en levert kostenbesparende milieu-, mens-, en materiaalvriendelijke oplossingen voor onderhoudsvraagstukken in de land- en tuinbouw. Jarenlange ervaring, klant- en vraaggerichte service en een goede kijk op vraagstukken in de sector hebben geleid tot de ontwikkeling van een breed scala aan hoogwaardige onderhoudsmiddelen. “We ontwikkelen producten die daadwerkelijk problemen oplossen en dit heeft geleid tot een groeiende vraag.”, vertelt R. Verkroost van AMS. “Veel van onze producten zijn inmiddels onmisbaar voor onze klanten. Ze voldoen aan de eisen voor milieuvriendelijkheid, veiligheid en ze zijn zeer kostenbesparend. Bovendien houden we ons voortdurend bezig met research en development om producten te verbeteren en om te voldoen aan de vraag naar nieuwe oplossingen en producten. Groei van de organisatie is voor ons een logische volgende stap.” Om die groei te realiseren, zoekt AMS nog franchisenemers voor diverse rayons in Nederland. 

Meer op www.amsweb.eu

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.