ADMC vernieuwt ons zorglandschap en zoekt franchisenemers

Datum: augustus 2, 2016

ADMC is een franchise organisatie gespecialiseerd in het opzetten van gezondheidscentra. Onze focus ligt op het bieden van allesomvattende zorg in een warme en gastvrije omgeving. ADMC is opgericht door een consortium van entrepreneurs vanuit de hele wereld. Onze franchise mogelijkheden zijn gebaseerd op het zogenaamde ‘Triple T’ concept dat staat voor: Trading, Training, Treatment. In het kort betekent dit dat wij onze partners ondersteunen door het leveren van de nieuwste producten, technologieën, vaardigheden én kennis. 

ADMC heeft een uniek concept ontwikkelt met een multidisciplinaire en allesomvattende benadering van gezondheidszorg. Door een wereldwijd netwerk te creëren van kennis en expertise, streven wij ernaar iets toe te kunnen voegen aan onze maatschappij. Wij geloven dat mensen centraal staan in ons werk. Om deze reden willen wij iets toevoegen aan onze omgeving door het ontwikkelen van ondernemerschap en vaardigheden, het ondersteunen van nieuwe projecten en het verspreiden van kennis tussen landen en culturen.

Het doel is om ons concept wereldwijd te verspreiden, zodat onze unieke zorg zich kan blijven ontwikkelen en verbeteren. Om deze reden zoeken wij partners in Nederland met een goed gevoel voor ondernemerschap die deel uit willen maken van onze organisatie. Onze service is gebaseerd op de uitwisseling van kennis en expertise in ons omvangrijke kennisnetwerk. Wij geloven in het ‘Sharing is caring’ principe. Bent u bereid om uw kennis en expertise met ons te delen? U krijgt er deze franchise kans en onze steun voor terug.

De mogelijkheden die wij ondernemers o.a. bieden:

1. Open uw eigen kindercentrum en help kinderen met autisme of chronische ziekten. Deze markt groeit snel en de technologische ontwikkelingen gaan daar in mee. De Nederlandse overheid biedt subsidies aan voor het openen van dit soort gezondheidscentra.

2. Ligt sportgeneeskunde meer in uw interessegebied? Zet dan uw eigen sport revalidatiecentrum op. Maar liefst 44% van de Nederlanders heeft er in 2016 voor gekozen om zich te verzekeren voor fysiotherapie.

3. Of vindt u gezondheidstoerisme wellicht interessanter? Volgens de International Medical Travel Journal steken meer dan 6 miljoen mensen ieder jaar de grens over om zich in het buitenland te laten behandelen. Op dit moment reist de grootste groep “gezondheidstoeristen” nog naar Duitsland en Tsjechië. Haal deze stroom mensen naar Nederland toe! Wij faciliteren hierin door cliënten bij buitenlandse ADMC centra de mogelijkheid te bieden om behandeld te worden in een Nederlands ADMC centrum. Bereidt u zich er op voor om hoogstaande gezondheidszorg te leveren, zonder wachttijden en directe, gepersonaliseerde service te bieden bij aankomst van uw cliënten.

Wij zijn op zoek naar entrepreneurs die de uitdaging aan willen gaan om ons netwerk uit te breiden en de kwaliteit van onze zorg hoog te houden. Wij garanderen onze partners ondersteuning tijdens alle fasen van het opzetten van een succesvol bedrijf. Voor de dagelijkse werkzaamheden betekent dit dat u en uw werknemers via ADMC geaccrediteerde trainingen ontvangen, zodat iedereen kan functioneren naar uw kwaliteitsstandaard. Uw franchise kan profiteren van onze innovatieve medische instrumenten en andere praktische benodigdheden.


Hoe verder?

Het proces voor het opzetten van uw ADMC franchise start met het invullen van bijgaand informatie aanvraagformulier. Hierna ontvangt u van ons per mail een uitgebreide vragenlijst. Uw antwoorden zullen inzicht geven in de mogelijkheid tot een toekomstige samenwerking en één van onze medewerkers neemt contact met u op om deze te bespreken. Na deze eerste fase van het franchise proces zal samen met u het franchise plan worden opgezet en geëvalueerd. Dit houdt in dat de haalbaarheid van uw franchise wordt geanalyseerd en dat er een gap analyse wordt uitgevoerd om te bepalen wat er nog moet worden behaald om uw franchise op te kunnen zetten.

Ons business model is ontwikkeld op een manier dat het wederzijdse constructieve samenwerking garandeert tussen onze partners en organisaties waarmee wij onderhandelen. Wij verzekeren onze partners dat ze op onze hulp en ondersteuning kunnen rekenen om zich tussen de beste gezondheidscentra op de markt te kunnen positioneren.


Meer informatie

Meer informatie over ADMC vindt u in bijgaand formuleprofiel en op onze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.