Actiebus Vivante door het land

Datum: oktober 1, 2012

Maandag 10 september 2012 heeft de feestelijke onthulling plaatsgevonden van ‘De Studio Vivante bus’ tijdens Interiors United in het Home Trade Center. De omgebouwde VW-bus valt op door zijn opvallend rode Vivante-uitstraling. Het interieur presenteert de mogelijkheden op woningtextielgebied en zal meerdere keren per jaar met oog op de nieuwe woontrends een make-over krijgen.

Vivante Studio BusMet ‘De Studio Vivante bus’ zal Vivante in 2013 via alle Vivante Be Home-ondernemers te zien zijn in Nederland. Zij zullen in de regio rondom de Vivante winkels diverse acties gaan uitvoeren. Deze acties zullen via de ‘Studio Vivante’ Facebook pagina worden gecommuniceerd waarbij de Vivante fans de richting en actie bepalen.

Met het concept van “De Studio Vivante bus” willen we de verbinding leggen tussen offline en online media in de communicatiemix en krijgt de Vivante ondernemer een pro-actieve rol om zelf de consument op te zoeken.

Bron: Euretco

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.