Ab Leguijt start 100 Procent Sales Talent Amsterdam

Datum: augustus 15, 2013

Ab Leguijt (inzet), ondernemer pur sang lanceert in oktober zijn nieuwe bedrijf 100% Sales Talent Amsterdam. 100% Sales Talent is dé nieuwe werving- en selectiepartner in de regio Amsterdam voor alle bedenkbare sales- en salesmanagement functies waarbij de aanpak én de regionale marktbewerking de onderscheidende speerpunten zijn.

“Dit jaar heb ik besloten om mijn eigen sales ervaring te gebruiken om bedrijven aan nieuw sales talent te helpen. Ik had al langer de ambitie om te gaan ondernemen in de werving- en selectiebranche. De formule 100% Sales Talent kwam dan ook precies op het goede moment. De formule sluit goed aan bij hoe ik de markt zie en past goed bij mij als persoon. Aansluiting bij 100% Sales Talent was dan ook een logische stap” vertelt Ab.Ab Leguijt, Consultant Werving en Selectie, 06-1173 5398 ableguijt@100procentsalestalent.nl

Na de succesvolle introductie begin dit jaar van de formules 100% ICT Talent en 100% Techniek Talent heeft Talent Groep Nederland deze zomer 100% Sales Talent geïntroduceerd.

Martin Gomes, Formule Manager bij 100% Sales Talent: “De markt voor sales functies in Nederland is altijd groot geweest. We zijn een commercieel land en zonder sales geen verkoopresultaten, toch? We zijn anders dan andere W&S bureaus. Dat is ook nodig gezien de krimpende budgetten van onze klanten. Als je daar niet op inspeelt, zoals het overgrote deel van de bureaus snap je niet waar het om gaat; Klant is Koning”.

Ab Leguijt snapt het wel. Ab heeft twintig jaar sales- en salesmanagement ervaring opgebouwd bij internationale bedrijven. En niet alleen in Nederland, Ab heeft 7 jaar in Hong Kong gewoond en daar diverse bedrijven opgericht in de productie en internationale export van Car Entertainment producten en ICT hardware. Hij weet als geen ander wat sales talent is en hoe hij sales talent herkent. Daarom kan hij zijn klanten perfect ondersteunen in de zoektocht naar nieuw sales talent.

“Ab is een perfecte ondernemer voor onze formule. Hij heeft een schat aan ervaring, is een zeer prettig persoon en is een volwaardig gesprekspartner voor klanten én kandidaten. We zijn echt blij dat we Ab mogen toevoegen aan ons team, daar gaan zijn relaties ook van profiteren” vertelt Martin Gomes.


Over 100% Sales Talent

100% Sales Talent is een formule van Talent Groep Nederland. Talent Groep Nederland ontwikkelt en exploiteert gespecialiseerde formules voor de werving- en selectiebranche. Met onze formules faciliteren wij zelfstandige ondernemers met een uniek concept en een uitgebreid en professioneel pakket diensten en producten waardoor zij zich kunnen concentreren op datgene waarin zij sterk zijn, namelijk het werven en selecteren van personeel voor hun opdrachtgevers. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.