Aantal InstalCenter vestigingen blijft groeien

Datum: juni 7, 2012

Met wederom een nieuwe franchisenemer zet de groei van het aantal InstalCenter vestigingen in 2012 goed door en komt het totaal aantal uit op 59.

InstalCenter Eppink
Op 25 april jl. heeft Installatiebedrijf Eppink de samenwerkingsovereenkomst van InstalCenter ondertekend. Zij gaan per 1 juli 2012 officieel van start als ‘InstalCenter Eppink’. Voor InstalCenter wordt er een presentatieruimte en afhaalbalie ingericht. In deze presentatieruimte zal een ruim assortiment van cv ketels, radiatoren en kranen worden gepresenteerd.

Een betrouwbare adviseur en leverancier
Bij InstalCenter komen klanten die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare installatie door een gerenommeerd installatiebedrijf. Ook de doe-het-zelvers, die vakkundig advies van de vakman zelf willen en graag werken met kwaliteitsmaterialen, vormen een belangrijke doelgroep voor InstalCenter. InstalCenter EppinkDaarnaast is het ook voor de zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) en de technische diensten aantrekkelijk om bij InstalCenter hun materiaal te halen. De vestigingen zijn vaak dichtbij en zo hoeven ze geen voorraad in de bussen te houden.

Een formule voor de installatiebranche
InstalCenter b.v. is een dochter van IGM Holding b.v. waar ook de retailformules Baderie en Bad in Beeld onder vallen. Door lid te zijn van InstalCenter heb je als lokale ondernemer direct voordelen van de landelijke bekendheid. Daarnaast biedt InstalCenter een compleet pakket communicatiemiddelen. Denk aan folders, advertenties, radioreclame, internet en seizoensgebonden campagnes. Daarnaast wordt er voor elke vestiging een apart lokaal marketingplan opgesteld om de kracht van de lokale ondernemer te behouden en te versterken.

Bron: InstalCenter

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.