De 7e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats op 22 Maart 2018

De FranchiseFormules Netwerkmiddag wordt op Donderdag 22 Maart 2018 a.s. voor de zevende maal in successie georganiseerd door Franchising Etc. De middag vindt plaats in de Balszaal van Hotel New York in Rotterdam.

Tijdens de Netwerkmiddag staat het delen van kwalitatief hoogwaardige informatie over een bepaald actueel thema altijd centraal. In 2018 is dat thema de implementatie van eCommerce binnen franchiseformules. Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat centraal op de Netwerkmiddag.

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is alleen toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s).

Klik hier om in te schrijven

 

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.