5 nieuwe vestigingen voor Bad in Beeld

Datum: maart 29, 2012

Dit voorjaar krijgt Bad in Beeld er 5 nieuwe vestigingen bij. Marjolein Gerritsma, formulemanager Bad in Beeld: “Wij zijn ontzettend blij met de aangesloten franchisenemers. Het is een positieve ontwikkeling voor de formule want met het aansluiten van de nieuwe vestigingen heeft Bad in Beeld een nog betere landelijke dekking.” Vanaf 1 april sluiten Van Gils Badkamers, Gijsberts Tegels en Sanitair, Gijsberts Keukens, Tegels en Sanitair en ABC Badkamers aan bij Bad in Beeld. Sinds 1 januari 2012 is Johan Seggers in Tynaarlo aangesloten bij Bad in Beeld. Franchisenemer Johan Seggers heeft ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van badkamers. Op dit moment wordt er een nieuwe showroom gebouwd, deze gaat medio mei/begin juni open. Bad in Beeld is een soft franchiseformule.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/5-nieuwe-vestigingen-voor-Bad-in-Beeld.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.