5 nieuwe ondernemers voor Plantage InkoopPartners

Datum: mei 17, 2012

Vorige week hebben 5 ondernemers een overeenkomst gesloten met Plantage InkoopPartners, de inkoopcombinatie van Retail Development Company (RDC). De ondernemers van de boekhandels in Elburg (Elburger Boekhandel), Bunnik (Boekhandel Hans van Ravenswaay), Dedemsvaart (Multimedia Shop), Egmond aan Zee (Boek- en kantoorboekhandel Dekker & Dekker) en Loosduinen (Boekhandel Kroon) hebben de overeenkomst ondertekend van de nieuwe inkoopcombinatie van RDC. RDC bestaat uit de franchiseformules The Read ShopThe Read Shop Express en de inkoopcombinatie Plantage InkoopPartners en telt momenteel circa 300 winkels.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/5-nieuwe-ondernemers-voor-Plantage-InkoopPartners.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.