4 nieuwe formules erkend lid van de NFV

Datum: februari 12, 2013

Eazie, AD Benelux, Kubus en Pius Floris Boomverzorging zijn per januari 2013 Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de franchiseformules bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij st elt aan het volwaardig lidmaatschap. Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting, het contract, de handboeken en de communicatie met de franchisenemers worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de commissieleden. Om Erkend Lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/4-nieuwe-formules-erkend-lid-van-de-NFV.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.