36e Bufkes geopend in Venlo

Datum: mei 3, 2012

Gisteren opende Bufkes aan de Maasboulevard te Venlo de deuren van haar 36e vestiging. De kersverse franchisenemers Rene en Jowanka Schreurs zijn de trotse eigenaren van deze mooie, eigentijdse Bufkes.

De nieuwe vestiging in Venlo is de 36e locatie. Momenteel is Bufkes in zes provincies vertegenwoordigd. Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn beroemd in Zuid-Nederland. De Limburgse Bourgondische Broodjes formule timmert hard aan de weg Bufkes vestiging Maasboulevard Venloen wil de komende jaren blijven groeien.

Bron: Van Melik Food Groep

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.