365 stopt met franchise

Datum: januari 20, 2013

365, het voormalige ArboNed, heeft besloten te stoppen met franchise. Twee jaar geleden besloot de marktleider in verzuimbegeleiding en verzuimbeheersing een franchiseformule op te starten.

Voornaamste reden om te franchisen was om meer ondernemersspirit te krijgen in de organisatie. De franchisenemers zouden zich voornamelijk gaan richten op het MKB. Er hebben bij 365 aan de top enige wisselingen plaatsgevonden, zo werden ceo Peter van Kleij en cfo Marc Dijkstra op 3 december jl. per direct ontslagen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#365

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.