35e Bufkes zaak opent vandaag in Oud Gastel

Datum: februari 27, 2012

Vandaag opent Bufkes haar deuren bij Jora tankstation te Oud Gastel. Door de uitbreiding met Bufkes speelt Jora Oliehandel in op de groeiende vraag naar belegde broodjes binnen het petrol kanaal. Het wordt steeds belangrijker de servicegraad binnen tankstations te vergroten, aldus Franchisenemer Richard Oomen.

De nieuwe vestiging in Oud Gastel is de 35e locatie, momenteel is Bufkes in zes provincies vertegenwoordigd. Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn beroemd in Zuid-Nederland. De Limburgse Bourgondische Broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.

Bron: Van Melik Food Groep

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.