3 nieuwe franchisenemers voor 2Divorce

Datum: november 6, 2012

De scheidingsbemiddelaar 2Divorce heeft 3 nieuwe franchisenemers verwelkomd. De bemiddelaars hebben de training bij 2Divorce met goed gevolg afgerond. 2Divorce richt zich volledig op de begeleiding van mensen die uit elkaar gaan. 2Divorce telt nu 20 bemiddelaars en is hiermee een landelijk dekkende franchiseorganisatie. Doelstelling van de formule is om in 2013 25 scheidingsbemiddelaars aangesloten te hebben.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/3-nieuwe-franchisenemers-voor-2Divorce.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.