2theloo wint NIMA award voor beste marketinglancering

Datum: november 25, 2012

Retailformule 2theloo, wat toiletten uitbaat, heeft woensdag een Nima-Award gewonnen voor beste marketinglancering van het jaar.

NIMA organiseert al jarenlang de uitreiking voor het beste marketingbedrijf en aanverwante categorieën tijdens de NIMA AWARDS, waarbij content, inzicht en inspiratie hand in hand gaan met een bijzondere beleving.

2theloo won de award omdat het een onderscheidende introductie in de Nederlandse markt had gehad, die gepaard ging met goede verkoopcijfers.

De formule 2theloo is opgericht in 2011 door Eric Treurniet en zijn compagnon Almar Holtz. Het doel van de formule is om een beleving te maken van een toiletbezoek. Dit doet de formule door gebruik te maken van non-touch toiletten. 2theloo gaf aan dat het erg tevreden was met de prijs.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#2theloo

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.