2theloo wil uitbreiden in retailmarkt

Datum: december 11, 2012

Wc-winkelformule 2theloo is zeer geïnteresseerd in verdere expansie binnen de retailbranche. Het bedrijf is hierover met diverse grote retailers in gesprek. Dat zeggen Eric Treurniet en Almar Holtz, oprichters van de formule, tegenover Out.of.Home Shops en Levensmiddelenkrant. “We voeren momenteel gesprekken met een aantal partijen. Denk aan grote warenhuisketens en non-foodretailformules.”

De formule 2theloo is opgericht in 2011 door Eric Treurniet en zijn compagnon Almar Holtz. Het doel van de formule is om een beleving te maken van een toiletbezoek in treinstations en winkel- en stadscentra. Dit doet de formule door gebruik te maken van non-touch toiletten. Inmiddels is het concept binnen tientallen Shell-tankstations uitgerold. In Hongarije opende Shell deze maand een eerste tankshop met 2theloo buiten Nederland. Verder zijn de wc’s al over de grens te vinden op diverse locaties in Polen, Spanje, België en Israël.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_11_december_2012.htm#2theloofranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.