25 MBO-2 geslaagden bij Spar

Datum: oktober 16, 2012

De Spar Academie heeft een tweede groep MBO-2 gediplomeerden opgeleverd. In het bijzijn van de betrokken ondernemers, partners, ouders en de studiebegeleider van R.O.C. Leiden  mocht Eric Brosius, directeur Operations bij Spar Holding, de diploma’s uitreiken. Naast het officieel erkende MBO-2 diploma ontving elke geslaagde ook het Spar certificaat dat is gekoppeld aan het verbeterprogramma in de winkel, want het is natuurlijk van belang dat het geleerde in de praktijk wordt toegepast. De cursisten zijn ook daarin geslaagd, aldus de aanwezige ondernemers.

Ook voor de dit jaar gestarte drogisterij- en wijnopleiding bestaat grote belangstelling. Maar liefst 150 leerlingen nemen deel aan de opleidingen Drogist of Assistent Drogist en naar verwachting wordt eind 2012 het aantal van 200 cursisten wel gehaald. De wijnopleiding is eveneens populair. Aan het einde van het jaar zal Spar er ca. 120 “wijndeskundigen” bij hebben die de consument in de winkel kunnen adviseren.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_16_oktober_2012.htm#sparfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.