24ste fit20 studio in Waalstad Nijmegen

Datum: januari 15, 2014

De 24ste fit20 studio is een feit: fit20 Nijmegen. De studio bevindt zich in de mooiste straat van Nijmegen, de Oranjesingel direct aan het Keizer Karelplein. Bas Thunissen, eigenaar en personal trainer van fit20 Nijmegen,  is al een gerenommeerd personal trainer. Hij heeft gekozen om een locatie tussen de advocaten, accountants en financials te kiezen. Een doelgroep dit altijd te weinig uren in de week heeft.

fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.