24e Pitch&Putt vestiging geopend in Doetinchem

Datum: augustus 8, 2013

Op zaterdag 17 augustus a.s. opent de 18-holes Pitch&Putt Golfbaan in Doetinchem haar deuren. Met name het vergunningentraject heeft enkele jaren in beslag genomen maar het resultaat, een prachtige baan, mag er zijn. Vanwege de voormalige functie van het terrein, ligt de gehele baan vele meters boven het maaiveld en geeft prachtige vergezichten over de omgeving. Het bedrijf is een grote aanwinst voor Doetinchem en omgeving en heeft met een indrukwekkende horecavoorziening en Funnygolfbaan meer te bieden dan alleen Pitch&Putt Golf.Pitch&Putt Doetinchem geopend

Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen

Ondernemer Henk van Slageren is de afgelopen maanden druk bezig geweest met alle voorbereidingen om de golfbaan en het nieuwe clubhuis (restaurant) gereed te maken om bezoekers te kunnen ontvangen. De baan in Doetinchem is een uitstekende locatie om groepsuitjes voor jong en oud te organiseren. Pitch&Putt Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die het wil spelen. Een Golfvaardigheidsbewijs is niet vereist. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op de baan in Doetinchem prima uit de voeten. Met de glooiing van de baan en andere hindernissen als bunkers heeft de baan een sportief en uitdagend karakter. Hiermee is de baan ook het zeer geschikt voor de organisatie van nationale en internationale wedstrijden.

Ondernemer Van Slageren blijft continue op zoek naar nieuwe uitdagingen om de recreatiemogelijkheden rondom de baan nog aantrekkelijker te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Zo wordt er de komende maand nog een volwaardige driving-range met overdekte afslagplaatsen aangelegd.

Nieuw concept; Funnygolf

Naast de volledige nieuwe Pitch&Putt Golfbaan introduceert ondernemer Van Slageren in samenwerking met franchisegever Erik Jorritsma het nieuwe, unieke en kindvriendelijke concept Funnygolf. Funnygolf is een (Pitch&Putt)variant met een knipoog! De holes en greens zijn uitgevoerd in kunstgras met een lengte variërend van ruim 11 tot 16 meter. Bij Funnygolf wordt met één club (alleen een putter) gespeeld en op de baan word je verrast door diverse hindernissen. FunnyGolf is een spelvariant die zowel individueel als in groepsverband gespeeld kan worden. Het is bij uitstek een geschikt concept voor familie (groeps)uitjes en kinderfeestjes. De 18-holes Funnygolfbaan is aangelegd naast de Pitch&Putt Golfbaan.

Uitdagende baan

Elk van de 24 Pitch&Putt Golfbanen in Nederland is verschillend qua ontwerp en beleving. De baan in Doetinchem biedt door de bebossing en de vele hoogte verschillen een enorme uitdaging voor spelers. Pitch&Putt Golf Doetinchem heeft daardoor net als alle andere banen zijn eigen identiteit en is daarmee een toegevoegde waarde voor het Pitch&Putt Golf concept in Nederland. Naast Pitch&Putt Golf Doetinchem, telt Nederland momenteel 23 Pitch&Putt Golfbanen. Kijk voor meer informatie over Pitch&Putt Golf www.pitch-putt.nl

Over Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor iedereen. De geoefende golfer kan middels Pitch&Putt Golf het “korte werk” verbeteren. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt Golfbaan uitstekend uit de voeten. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Een dure uitrusting hoeft niet te worden aangeschaft. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, is bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie over Pitch&Putt Golf: www.pitch- putt.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.