23e fit20 studio in Veluwse Hanzestad Hattem

Datum: januari 1, 2014

Op 2 januari 2014 opent fit20 de 23e studio: fit20 Hattem. De studio bevindt zich in het prachtige clubhuis van Golfclub Dutch Golf, midden in de natuur van de Noord Oost Veluwe in Hattem. Dit wordt voor fit20 de 2de ‘shop-in-shop’ locatie na Venray bij sportcentrum Laco, maar nu dus bij een bestaande Golfclub.

Luc Reuters, eigenaar en personal trainer van fit20 Hattem, werkte al als personal trainer bij verschillende fit20-vestigingen. Toen de kans zich voordeed om een eigen studio te openen greep hij die met beide handen aan.

fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.