2 nieuwe winkels voor Djewel Bijoux

Datum: juli 5, 2012

Dit voorjaar zijn kort na elkaar 2 nieuwe winkels van Djewel Bijoux geopend. In Barneveld opende Djewel Bijoux een eigen winkel. De nieuwe Djewel Bijoux in het winkelcentrum Heyhoef in Tilburg is een franchisewinkel. Franchisenemer van deze vestiging is Catherine Ackermans. Djewel Bijoux is een modeformule voor bijoux en modeaccessoires die zich specifiek richt op kleinere plaatsen en wijkcentra van de grotere steden. De formule wil uitgroeien tot een landelijke formule. In 2012 / 2013 wil de moderetailformule 6 nieuwe winkels openen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://www.franzine.nl/2012/27.html#djewel

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.